Behandlingsmeny

Hårvård och makeup
Klippningar

Ny kund klippning– 550kr – Bokas alltid och endast vid första bokningstillfället. I behandlingen igår konsultation, shamponering, fön och styling.

30 miuter – 550kr – För dig som vill putsa till din befintliga frisyr. I behandlingen ingår en snabbare konsultation, men ingen tvätt. Vi rekommenderar att du kommer med nytvättat hår utan stylingprodukter.

45 minuter – 610kr- För dig som har en kort frisyr eller endast vill klippa toppparna. Detta är vår mest bokade klippning. I behandlingen ingår konsultation, shamponering med lättare hårbottenmassage, fön och lättare styling.

60 minuter – 680kr – För dig som har längre och tjockare hår eller vill förändra din risyr. Vi får längre tid tillsammans så vi i lugn och ro kan prata igenom dina önskemål. I behandlingen ingår konsultation, shamponering med hårbottenmassage, fön och styling.

Klippning inkl rensning – fr 900kr – För dig som vill klippa dig samt ta bort metaller i håret (gröna toner) I behandlingen ingår konsultation, shamponering med lättare hårbottenmassage, fön och lättare styling.

Barn 0-5 år – 430kr

Barn 5-10 år – 490kr

Lugg – 150kr

Maskin – 250kr

Färg

I alla behandlingar ingår konsultation, shamponering, fön och styling. Fråga om du är osäker på vilket alternativ som passar dig och ditt hår bäst

Kortare hår – kortare än örat

Medellångt hår – till axeln

Långt hår – nedanför axeln

1,5h – från 1100kr – För dig som vill färga botten. För dig som har kortare/tunnare hår som vill färga/tona hela håret eller göra slingor i botten.

2h – från 1500kr – För dig med kortare/tunnare hår som vill göra slingor i hela håret eller färga en helfärg med skiftningar. För dig med medellångt, medeltjockt hår som vill färga/tona en helfärg eller göra slingor i botten.

2,5h – från 1900kr – För dig med medellångt/medeltjockt hår som vill göra slingor i hela håret eller färga en helfärg med skiftningar.

3h – från 2300kr– För dig med medellångt/medeltjockt hår som vill göra en större/mer avancerad färgbehandling, såsom balayage, ombre eller flerfärg. För dig med långt/tjockt hår som vill göra slingor i botten eller färga hela håret i en färg.

3,5h – från 2700kr– För dig med långt/tjockt hår som vill göra slingor i hela håret eller en helfärg med skiftningar.

 4h – från 3300kr – För dig med långt/tjockt hår som vill göra en större/mer avancerad färgbehandling såsom balayage, ombre eller flerfärg.    

Klipp och Färg

Klippning och färgbehandling i en kombinerad behandling. I alla behandlingar ingår konsultation, schamponering, fön och styling. Fråga om du är osäker på vilket alternativ som passar dig och ditt hår bäst.


Kortare hår – kortare än örat
Medellångt hår – till axeln
Långt hår – nedanför axeln

Klipp och färg 2h– från 1750kr – För dig som vill färga botten och klippa. För dig med kortare/tunnare hår som vill färga/tona hela håret i en färg eller göra slingor i botten och klippa.

Klipp och färg 2,5h– från 2100kr-  För dig med kortare/tunnare hår som vill göra slingor i hela håret eller färga en helfärg med skiftningar och klippa. För dig med medellångt/medeltjockt hår som vill färga/tona en helfärg eller göra slingor i botten och klippa.

Klipp och färg 3h– från 2600kr – För dig med medellångt/medeltjockt hår som vill göra slingor i hela håret eller en helfärg med skiftningar och klippa.

Klipp och färg 3,5hfrån 3000kr- För dig med medellångt/medeltjockt hår som vill göra en mer avancerad färgbehandling, såsom bayalage, ombre eller flerfärg och klippa. För dig med långt/tjockt hår som vill göra slingor i botten eller färga/tona hela håret i en färg och klippa.

Klipp och färg 4h– från 3500kr – För dig med långt/tjockt hår som vill göra slingor i hela håret eller en helfärg med skiftningar och klippa

Klipp och färg 4,5h– från 4000 kronor – För dig med långt/tjockt hår som vill göra en avancerad färgbehandling, såsom balayage, ombre eller flerfärg och klippa.

Fransar och bryn

Fransfärg250kr-Färgning av ögonfransar.

Brynfärg280kr- Färgning av ögonbryn inklusive plockning.

Brynplock180kr Plockning av ögonbryn.

Bryn och fransfärg450kr- Färgning av ögonbryn och ögonfransar inklusive plockning av bryn.

Hårvårdsbehandlingar

Rensning av metaller – fr 450 kr- En skonsam behandling som tar bort metallerna i håret. (gröna toner) I behandlingen ingår schamponering och fön.

Olaplex fristående intensivbehandling700 kr- Olaplex bygger upp och reparerar ett skadat hår och förebygger för framtida slitage. I behandlingen ingår schamponering, fön och styling.

Spa behandling hårbotten500kr- En scrub och inpackning för din hårbotten, med efterföljande schamponering, hårbottenmassage och efterbehandling.

Spa behandling fuktboost300kr- Fuktgivande inpackning för ditt hår med efterföljande schamponering och hårbottenmassage.

Bröllop

Bruduppsättning 3600kr- Håruppsättning på din stora dag! I behandlingen ingår en förberedande konsultation, där vi tillsammans kommer överens om vilken typ av frisyr som passar dig och dina önskemål. På själva bröllopsdagen ingår även dricka och tilltugg för dig och ditt sällskap.

Brudmakeup– 1600kr- Makeup som framhäver ditt bästa jag! I behandlingen ingår en förberedande konsultation, där vi tillsammans kommer överens om vilken typ av makeup som passar dig och dina önskemål.

Brudpaket– 4800kr- Ett helhetspaket för dig som ska gifta dig! Håruppsättning och makeup som gör dig vacker och redo för din stora dag. I behandlingen ingår en förberedande konsultation, där vi tillsammans kommer överens om vilken typ av frisyr och makeup som passar dig och dina önskemål. På själva bröllopsdagen ingår även dricka och tilltugg för dig och ditt sällskap.

Styling

Håruppsättning (ej brud)- 1400kr/h Håruppsättning till fest, enklare eller mer avancerad.

Makeup1250 kronor- Vardags eller festmakeup med fokus på det du önskar.

Schamponering och fön– 500kr

Schamponering, fön och styling med värmeverktyg– från 600kr – Schamponering med hårbottenmassage, fön och styling så som du önskar.

Hairtalk extensions– pris efter konsultation Boka en kostnadsfri konsultation så får du veta mer.

Rådhusgatan 14, Öregrund
073-5398711
info@ninolia.se